Et frodig og fargerikt julebord

Julebord med mening

Ved å bestille et julebord med mening er du med å bidra til varig endring for mennesker som har kommet hit på flukt. 

Velkommen til et spennende festlangbord med himmelske smaker satt sammen av våre kokker fra Injera Palace, Aleppo Bahebek og Frodig. Det blir så klart de beste råvarer vi kan finne; lokalt og økologisk: grønnsaker og salater, lam og kylling – alt i variasjoner med en annerledes «julesmak» bygget på oppskrifter fra kokkenes hjemland Syria og Eritrea. Måltidet består av 10 ulike retter, her får du noe som passer alle, kjøttretter, vegansk, vegetarianere og glutenfritt. Herremåltidet avsluttes med Etiopisk kaffe og 3 ulike arabiske desserter.

Er dere en liten gruppe eller vennegjeng, bestill en plass ved julebordet og treff andre og få et julebord dere sent vil glemme! Er dere 20 eller fler kan dere bestille hele julebordet og ha to timer for dere selv. Dersom dere ønsker lenger tid sammen og vil ha julebordet og lokalet for dere selv kan dere bestille hele lokalet ut kvelden. 

Har din bedrift allerede booket julebord, kan dere gjøre som Ferd Sosiale entreprenører og gi bort et julebord til noen som ikke vanligvis blir invitert på julebord.

Vi har to tidspunkt for julebord, kl.17.00 og 20.15 onsdag, torsdag, fredag og lørdag fra 7.11.2019-21.12.2019 hos Injera Palace i Tøyenbekken 5, 0188 Oslo.

Alternativer

 • En plass ved julebordet

  Inkluderer full meny, kaffe og dessert

  590,- pr kuvert

 • Reserver hele julebordet

  Inkluderer velkomstdrink, full meny, kaffe og dessert

  790,- pr kuvert

  ( min. antall gjester: 20)

 • Hele julebordet og lokalet ut kvelden

  Inkluderer velkomstdrink, full meny, kaffe og dessert

  39000,- totalt

  (kun mulig  kl 20.15 – max. antall gjester: 38)

Bestill julebord nå

Ønsker dere å gi bort et julebord, send oss en melding på injerapalace@mestringsguiden.no