Aleppo Bahebek

Alleppo Bahebek logo
Bilde av Gutta på Aleppo Bahebek

Aleppo Bahebek er den populære matboden på Vippa i Oslo hvor du kan oppleve autentisk Syrisk gatemat, slik du før bare kunne få i Aleppo. Vår kyllingshawarma er den absolutte bestselgeren og av mange rangert som byens beste. Noen mener at bare den i seg selv er verdt en tur til Vippa. 

Vi vet at kombinasjonen av autentiske syriske mattradisjoner og vårt fokus på de beste råvarene er avgjørende for at det vi serverer blir så godt. Hos Aleppo Bahebek kommer mattradisjonene langveisfra, men ingrediensene er kortreist og økologiske. Våre grønnsaker blir levert av Bergsmyrene, Ramme gård og Ruud gård Ro og den økologiske kyllingen kommer fra Hovelsrud.

Bilde av shawarma fra Aleppo Bahebek

Syria er et land med fantastisk matkultur, og Aleppo er kjent som Midtøstens gourmethovedstad. Mange syriske flyktninger som kommer til Norge har en stor kulinarisk kunnskap med seg i bagasjen og vårt mål er at Aleppo Bahebek skal fungere som en døråpner og et springbrett til restaurantbransjen for nettopp disse menneskene. Kokkene på Aleppo Bahebek  er selv flyktninger fra Syria og har lang fartstid og erfaring fra restauranter i hjemlandet eller underveis på flukt.

Aleppo Bahebek, betyr “Aleppo, jeg elsker deg” på Arabisk og er en hyllest til matkulturen, den engang vakre byen og menneskene som kommer derfra. Det lille kjøkkenet skal minne oss på at Aleppo og Syria er så uendelig mye mer enn krig og menneskene derfra mye mer enn bare flyktninger.

 

Du kan også bestille alt det gode Aleppo Bahebek har å by på til ditt møte, arrangement eller selskap gjennom Inshalla Catering.

 

Facebook logo Instagram Logo